Ostrava – Hr. Králové: dobbeltsjanse 0-0

august 10, 2024
13 Visninger

Vårt tips: Ostrava – Hr. Ostrava: Dobbel sjanse 0-0

11.08.2024 17:00

Baník kom inn i rytmen i de engelske ukene for 14 dager siden, og han hvilte ikke denne gangen heller. Onsdag spilte de sin første kamp i København, der de tapte svært uheldig 0:1 med et mål i oppgjøret. Slike nederlag er tøffe både for hodet og fysisk, for laget kjempet for et poeng helt til sluttminuttene. I alle fall løser trener Hapal dilemmaet med hvordan man skal sette sammen oppstillingen, fordi omkampen er spillbar, så det ser mer ut som en rotasjon av spillere. Baník har utvidet og forsuret troppen tilstrekkelig før sesongen, så hjemmelaget har 22 kvalitetsspillere, hvorav bare Ewerton er uerstattelig.

Den brasilianske midtbanespilleren vil sannsynligvis mangle i startoppstillingen, mens den raske forwarden Tanko eller Kubala og Klíma kan få en sjanse. Uansett vil oppstillingen være mer offensiv enn i København. Det kan også bli en endring mellom de tre målvaktspostene, Baník har et balansert keeperpar med Markovic – Holec. Uansett kan Baniks spill lide litt av inkonsekvens, forrige sesong var hjemmelaget veldig middelmådige på banen sin.

Hradec Kralove presenterte en ny signering i løpet av uken, klubben kjøpte den tidligere landslagsspilleren Petrasek, men han vil høyst være klar for noen minutter. Østlendingene leverte en ekstremt kampvillig forestilling i siste runde, og klarte å slå Boleslav (2-1) på ti, og scoret til og med vinnermålet i en ujevn kamp. Laget viste dermed store moralske kvaliteter, og det kan man alltid bygge videre på. Gjestene er uthvilte og kommer til å plage Ostrava med sitt fysiske spill og løpsvilje. Juliš er ute, men laget kan kompensere for ett fravær.

Hva du kan satse på:

Baník er ute av cupen og har etterlatt mye krefter i Danmark. Hradec, derimot, er uthvilt og bra etter de tre første rundene, så de vil plage hjemmelaget med en god defensiv prestasjon i første omgang, og uavgjort i pausen eller på slutten av kampen er kanskje ikke en stor sensasjon.