Spania – England: hvert lag scorer ett mål i kampen/UN

NObookmaker
juli 13, 2024
20 Visninger

Vår spådom: Spania – England: hvert lag scorer ett mål i kampen/UN

14.07.2024 21:00

Spansk skjønnhet eller engelsk hensiktsmessighet? EM kulminerer i Berlin på søndag med en finale mellom to ulike spillestiler.

La Roja feirer suksessen i Tyskland med et attraktivt spill som kombinerer erfaring med ungdommelig rovlyst, representert ved det unnvikende fløyparet Yamal-Williams. Det vil ikke overraske om Yamal (1+3) tar prisen for turneringens beste spiller, og han vil være sytten år gammel når finalen spilles. Men også kaptein Alváro Morato og tremålsskytten Dani Olmo, som har passet perfekt inn etter Pedris skade i den tidlige kvartfinalen, spiller et utmerket mesterskap.

Men spanjolene har også sine svakheter, etter tre kamper med rent bur i dødens gruppe, scoret de først i alle de tre playoff-duellene, i åttendedelsfinalen mot Georgia (4-1) og i semifinalen mot Frankrike (2-1) og måtte snu resultatet. Carvajal og Le Normade, som sto over i semifinalen på grunn av kort, vil styrke forsvarslinjen i finalen. Carvajals tilbakekomst er spesielt kjærkommen, veteranen Navas på høyrekanten er ikke lenger oppe i fart.

England har et par floppere i troppen, men de spiller med håndbrekket på i mesterskapet, og laget, med trener Gareth Southgate i spissen, får kritikk fra alle kanter. Albion har sjelden kastet bort hemningene, men da har det vært verdt det. England har nådd finalen i en stor turnering for tredje gang, men for første gang utenfor Storbritannia. De var også det første landet som tapte 0-1 i alle de tre sluttspillkampene.

Dermed utnyttet Southgate den offensive kraften på benken som bidro til å føre til alle de tre snuoperasjonene. Toney assisterte på Kanes vinnermål i ekstraomgangene av åttondelsfinalen mot Slovakia (2-1), en trio av innbyttere bidro til å avslutte Englands straffeforbannelse i store turneringer i kvartfinalen mot Sveits (1-1), og Palmer og Watkins sørget for avansementsmålet i semifinaleoppgjøret mot Nederland (2-1).

Hva du kan satse på:

Finalen vil dra nytte av et tidlig mål, men uansett vil Spania ikke vike fra sin offensive stil selv i gullkampen. England vil ikke være i stand til å bryte gjennom til tittelen og vil også trenge å score. Begge lagene vil score som i de to siste duellene i Nations League, da begge vant på bortebane – Spania 2-1, England 3-2.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker