Putintseva Y. – Ostapenko J.: 1

NObookmaker
juli 8, 2024
18 Visninger

Vårt tips: Putintseva Y. – Ostapenko J.: 1

08.07.2024 16:00

Yulia Putintseva fanger spytt på gresset og spiller kanskje sitt livs tennis. Hun vant generalprøven i Birmingham og klarte å slå Angelique Kerber, formsterke Kateryna Siniakova og, viktigst av alt, verdensetteren Iga Shwiatek i Wimbledon, noe som var en førsteklasses sensasjon. Selv om det er sant at Shwiatek ikke er en utmerket gressbane-spiller, var nederlaget mot Putintseva et sjokk for alle.

Putintseva, som for første gang noensinne tok seg til åttondelsfinalen i Wimbledon, skal spille mot Jelena Ostapenko fra Latvia om en plass i kvartfinalen. Det er en spiller hun har 2-2 i kamper mot.

Ostapenko har ikke vært i toppform i oppkjøringen til Wimbledon, og har bare vunnet én kamp, men hun utnyttet den gunstige trekningen på All England Club perfekt. Hun slo Ajla Tomljanovic, Daria Snigur og Bernarda Pera.

Hva du kan satse på:

Putintseva spiller sensasjonelt. Hun har vunnet åtte kamper på rad, noe som gjør henne til en aspirant til å nå kvartfinalen i Wimbledon. Ostapenko er en liten oddsfavoritt, men her kan vi helt klart anbefale kasakhstanerens triumf og spille på underdogen.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker