England – Slovakia: mindre enn 2,5 mål i en kamp

NObookmaker
juni 29, 2024
16 Visninger

Vårt tips: England – Slovakia: mindre enn 2,5 mål i kampen

30.06.2024 18:00

Nederland? Nei! Georgias sensasjonelle seier over Portugal har sendt England til åttendedelsfinalen i Slovakia, og det var et sus av spenning på øyene. Mediene skriver om en enklere vei til finalen, våre naboer i øst blir behandlet som harmløse statister. Spillerne selv behandler også slovakene med forakt.

Engelskmennene spiller langt under sine evner i Tyskland. Selv om de ikke tapte i gruppen, slo de bare Serbia 1-0, spilte uavgjort 1-1 mot Danmark og 0-0 mot Slovenia. Lagets spill var kjedelig, mot Slovenia hadde engelskmennene 72% ballbesittelse, men de klarte ikke å overvinne den dype forsvarsblokken.

Det er berettiget kritikk av laget og trener Gareth Southgate for sløvt spill, midtbanen fungerer ikke, Kane er avskåret på topp. Stjernene som river fra hverandre motstanderforsvarene i toppklubbturneringer sliter.

Slovakene vil være under press, men de kan håndtere det. De slo Belgia 1-0 i åpningskampen, selv med en heldig pause og to baklengsmål fra Lukaku, og la dermed et solid grunnlag for videre avansement. De tapte 1-2 for Ukraina, men fikk den nødvendige 1-1-kampen mot Romania, noe som var nok for begge lag.

Falkene viste pragmatisme, men de kan også være veldig farlige. De kan presse effektivt, gå raskt på kontring og avslutte. På tre kamper har de produsert 37 skudd, hvorav 13 på mål, mens de i forrige EM kun hadde to treffsikre forsøk mellom stengene. Midtbanetrioen Duda – Lobotka – Kucka er solid, mens Haraslin og to-målsskytten Schranz veksler på vingene.

Hva du kan satse på:

England har vunnet fem av sine seks kamper mot hverandre, og den eneste duellen under EM i 2016 endte 0-0. Det kommer til å handle om ett eller to mål igjen.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

BETWINNERSpill på Betwinner med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker