Shnaider D. – Navarro E.: 1

NObookmaker
juni 28, 2024
18 Visninger

Vårt valg: Shnaider D. – Navarro E.: 1

28.06.2024 14:00

Tjue år gamle Diana Snyder er på en god vei. Forrige uke tok hun seg videre til kvartfinalen i Birmingham, og denne uken i Bad Homburg tok hun seg til og med til semifinalen. På det tyske gresset tok hun svært interessante skalper av Angelique Kerber, Dajana Jastremska og Paula Badosa. Det er åpenbart at den aggressive spillestilen med harde slag fra grunnlinjen på gress har sin effekt.

Dessuten har den unge hitterværingen gått gjennom Bad Homburg-turneringen uten å tape et eneste sett så langt, noe som begynner å gjøre henne til turneringens dark horse. I semifinalen møter hun imidlertid sin hittil tøffeste motstander, Emma Navarro, som er nummer 19 i verden. Amerikaneren tok knekken på Katerina Siniakova i første runde i Berlin i forrige uke. Hun har hatt en enkel trekning så langt denne uken i Bad Homburg i form av Jaqueline Cristiano og Peyton Stearns, før hun ble slått ut av Caroline Wozniacki i kvartfinalen.

Hva du kan satse på:

20 år gammel er Shnaider en av spillerne som kan oppnå store ting på WTA-circuiten i fremtiden. Vinneren av årets turnering i Hua Hin vil stå i sin første finale på gress.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker