Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 games

NObookmaker
juni 17, 2024
20 Visninger

Vårt tips: Vondrousova M. – Masarova R.: Vondrousova M. -5,5 games

17.06.2024 13:30

Markéta Vondroušová gjorde en meget solid prestasjon på Roland Garros i Paris, der hun nådde kvartfinalen i grand slam-turneringen på grus. Der ble hun stoppet av verdens nummer én og nå fire ganger Paris-mester Iga Šwiatek.

Etter en kort pause er den tsjekkiske tennisspilleren tilbake på banen og går inn i gressdelen av sesongen som ga henne så mye glede i fjor. Hun spilte ti kamper, vant ni av dem og ble en sensasjonell Wimbledon-mester. Så hun har definitivt noe å bygge videre på i 2024.

I åpningsrunden av WTA 500-turneringen i Berlin i Tyskland møter Vondrousova spanske Rebecca Masarova. Hun har møtt henne to ganger så langt, da hun slo henne 6-1, 6-1 i Linz og 6-1, 6-3 på Roland Garros i år. Masarovas eneste fordel er at hun allerede har spilt en turnering i Hertogenbosch denne sesongen og besto kvalifiseringen i helgen. Så hun er helt ferdigspilt.

Hva du kan satse på:

Verdenstoeren er den klare underdogen i kampen. Selv om Vondrousova ikke er en komplett spiller på gress, veier hennes kvaliteter langt tyngre enn Masars evner. Dessuten kan hun spille henne. Helt klart et handicapspill.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker