USA – Brasil: Vinner Brasil/mer enn 2,5 mål i kampen JA

NObookmaker
juni 12, 2024
22 Visninger

Vårt valg: USA – Brasil: Vinner Brasil/mer enn 2,5 mål i kampen JA

13.06.2024 01:00

Etter de to første kampene i NHL-finalen i ishockey er det duket for fotballfest i Florida. I den siste kampen før Copa América-turneringen møter turneringens vertslag, USA, den søramerikanske giganten Brasil.

Amerikanerne må reise seg etter den tøffe femmålsseieren de fikk av Colombia i Maryland lørdag. Det eneste amerikanske lyspunktet var et skudd av Timothy Weah, sønn av den berømte liberiske kanonballspilleren George Weah. 1-5-tapet var det største i trener Gregg Berhalters seks år lange æra, der han har satt sammen en startoppstilling som utelukkende består av spillere fra de fem største europeiske ligaene.

Amerikanerne var i fyr og flamme defensivt. De scoret to mål i første omgang etter en feil i eget straffesparkfelt, og da de reduserte underskuddet og åpnet kampen i begynnelsen av andre omgang, scoret de ytterligere tre ganger etter raske kontringer fra colombianerne, som kompromissløst straffet feilene deres på midtbanen og til og med traff stolpen.

Brasil er også i god Copa América-form, og samme dag som USA tapte for Colombia, slo de Mexico 3-2 i Texas, meksikanernes de facto hjemland. Kanarifuglene mistet ledelsen i det andre minuttet på overtid, men klarte likevel å redde den 17 år gamle superstjernen Endrick, som skal til Real Madrid etter mesterskapet. Kanarifuglene mangler Neymar, men det spiller ingen rolle, de har fortsatt en enorm styrke spesielt i det offensive (Vinícius Júnior, Rodrygo, Rapinha).

Hva du kan satse på:

Brasilianerne har dominert amerikanerne (18-0-1), og scorer vanligvis minst to mål. Hvis de vinner med mer enn to mål i en kamp, kan vertene også hevde seg.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker