Angola – Kamerun: mindre enn 1,5 mål i kampen.

NObookmaker
juni 11, 2024
20 Visninger

Vårt tips: Angola – Kamerun: mindre enn 1,5 mål i kampen

11.06.2024 21:00

Høydepunktet i tirsdagens VM-kvalifiseringsprogram i Afrika er kampen mellom lagene som har realistiske forhåpninger om å gå direkte videre fra førsteplassen.

Kamerun innehar den etter tre runder, etter å ha slått Mauritius 3-0 hjemme og Kapp Verde 4-1, mens de spilte uavgjort 1-1 mot Libya på nøytral grunn i Benin. Bare Egypt og Elfenbenskysten har scoret flere mål i kvalifiseringen, men nå bør i hvert fall Kameruns målmaskin sitte fast. Løvernes tidligere motstandere har vært svake defensivt, mens Angola på sin side har basert seg på perfekt organisering og solid forsvarsspill.

Sammen med Elfenbenskysten og Tunisia er de de siste lagene i kvalifiseringen som ennå ikke har scoret. Foreløpig holder det imidlertid bare til en tredjeplass i gruppen. Etter to målløse bortekamper (Kapp Verde, Mauritius) fikk de svarte antilopene sin første seier først i den tredje hjemmekampen mot Eswatini, og alt de trengte var en scoring i det andre minutt på et enkelt skudd på mål.

Hva du kan satse på:

Hvis kampen ender 0-0, vil det ikke være noen overraskelse. I de siste seks kampene mellom de to lagene har det kun blitt scoret tre mål i 1-0-seieren. Heller ikke nå vil det bli scoret mer enn ett mål.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker