NY Rangers – Florida: mer enn 7,5 to-minutters utvisninger

NObookmaker
mai 22, 2024
19 Visninger

Vårt valg: NY Rangers – Florida: mer enn 7,5 to-minutters utvisninger

23.05.2024 02:07

Eastern Conference-finalene i NHLs oversjøiske sluttspill begynner. Det beste laget i den ordinære sesongen (Rangers) utfordrer på hjemmebane laget som var i finalen i fjor, og som ekspertene mener har de beste forutsetningene for en strabasiøs reise (Panthers).

Det kommer garantert til å bli en lang og fantastisk serie med et svært usikkert utfall. Begge lagene har forskjellige stiler og forskjellige nøkkelspillere. For Rangers sin del er det definitivt keeper Igor Shestyorkin, forsvarsspilleren Adam Fox og forwarden Artemi Panarin. Florida vet godt hvor forskjellige de er, men stilen deres er i stor grad basert på angrep og trusler. Tøffe karer som Sam Bennett eller Matthew Tkachuk vil definitivt være ute etter å forstyrre disse superstjernene i kveld.

Florida er gode på skøyter og har et system basert på pasninger og avslutninger i offensiv sone. Når Fox er på isen, kommer Panthers til å kaste pucker inn i hjørnet hans. Panarin er en liten, teknisk forward, definitivt ikke en som vil være i stand til å stå imot et tøft spill gjentatte ganger.

Hva du skal satse på

Rangers må endre taktikken litt og spille mer power hockey også. De har jernet i ilden for å gjøre det, rookie Matt Rempe, en 6 fot-2 cut som kom inn i ligaen som en orkan i mars og kjempet mot alle «tøffinger» for å skape seg et navn. Hans tid vil helt sikkert komme i denne serien og muligens også i kveld.

Tillit: 7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker