Frankrike – Tyskland: Tyskland -1,5 mål

NObookmaker
mai 20, 2024
24 Visninger

Vårt tips: Frankrike – Tyskland: Tyskland -1,5 mål

21.05.2024 12:20

Tyskland er allerede sikret avansement til kvartfinalen, som var lagets hovedmål i det pågående verdensmesterskapet. Tyskerne har imidlertid fortsatt noe å spille for i den siste kampen i den ordinære gruppen. Hvis de vinner mot Frankrike, vil de ende på tredje dårligste plass i Ostravas gruppe B og ha en teoretisk sjanse til å ende på andreplass.

Tyskerne er for øyeblikket inne i en seiersrekke på tre kamper, etter å ha klart å slå først Latvia 8-1, deretter Kasakhstan 8-2 og til slutt Polen 4-2. Også mot Frankrike er spillerne rundt JJ Peterka, Lukas Reichel og Nico Sturm, alle NHL-forsterkninger, de klare favorittene. Franskmennene sliter i turneringen og klarte bare å slå Polen, noe som er en stor skuffelse for dem. De hadde definitivt tenkt litt høyere før turneringen og også litt bedre resultater. Spesielt 1:3-tapet mot Kasakhstan kan være ganske skuffende for franskmennene.

Hva du kan satse på:

Tyskerne møtte franskmennene i VM i fjor og vant 5-0. De kommer ikke til å overlate noe til tilfeldighetene på tirsdag heller, og vil ikke tillate seg selv å falle ned til fjerdeplass og vinne gruppe A. De kommer til å vinne mot Frankrike på handicap.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker