Las Palmas – Betis: Færre enn 2,5 mål i kampen.

NObookmaker
mai 16, 2024
20 Visninger

Vårt valg: Las Palmas – Betis: Antall mål i kampen: Mindre enn 2,5

16.05.2024 19:30

Las Palmas kan gratulere seg selv med resultatene denne sesongen, for med den formen de har nå, kan Premier League-tilknytningen ellers bli begrenset til én sesong. Hjemmelaget har nemlig åtte strake tap, og har bare scoret ett eneste mål på hele tiden.

Lørdag tapte «Kanarifuglene» på Mallorca (0-1), og forlenget dermed ikke bare den nevnte tapsrekken, men også ventetiden på seier, som fortsatt er tre runder lengre (0-2-9). Disse tilbakeslagene har selvfølgelig allerede gjort seg gjeldende på tabellen, men som allerede nevnt er Las Palmas’ nedrykk foreløpig ikke overhengende, ettersom de har klart å skaffe seg en mulig avgjørende poengpute i starten av sesongen. Skulle hjemmelaget lykkes i torsdagens innlagte kamp mot Betis, kan de feire sin redning, da de vil hoppe forbi Cádiz på 18.-plass og ha åtte poengs forsprang med to runder igjen.

Men Betis må også forsvare sine interesser på torsdag. I de tre siste kampene spiller de om de skal spille i Europa League eller «bare» Conference neste sesong. Ved et ugunstig resultat kan de til og med falle ned på åttendeplass og være helt ute av europacupen.

Hva du kan satse på:

Motivasjonen er ivaretatt på begge sider. De tre foregående kampene har endt 1-0 (to ganger for Betis, en gang for Las Palmas), og med tanke på hjemmelagets nåværende målmisère, kan ikke denne kampen forventes å bryte trenden. To mål på det meste kan falle igjen.

Selvtillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker