Boston – Toronto: mindre enn 5,5 mål

NObookmaker
mai 4, 2024
20 Visninger

Vårt valg: Boston – Toronto: mindre enn 5,5 mål

05.05.2024 02:07

Vi er i ferd med å få se avslutningen på en kronglete serie. Boston ledet allerede 3-1, men Toronto ga ikke opp og klarte, selv uten sin største stjerne Auston Matthews, å vinne to på rad med 2-1 og utligne til 3-3 i serien.

Begge lagene er under stort press. Toronto, fordi den nåværende lagoppstillingen rundt Matthews, Mitch Marner og William Nylander aldri har kommet lenger enn til andre runde, og tiden er i ferd med å renne ut. Og Boston, fordi de tapte en serie mot Florida i fjor der de også ledet 3-1 i kamper, til tross for at de satte NHL-rekord i antall poeng i den ordinære sesongen. Ett tap er forståelig, to på rad er ikke så mye.

Begge lagene står trolig foran en stor utrensning hvis de taper. Matthews kommer ikke til å spille for tredje kamp på rad, ifølge de siste rapportene. Ligaens toppscorer er motoren i Torontos offensiv, men laget har klart å tilpasse seg uten ham og spilt en uvanlig tøff defensiv to ganger på rad. Målvakten Joseph Woll klarte å vinne begge eliminasjonskampene.

På Bostons side har den tsjekkiske målscoreren David Pastrňák fått kritikk fra trener Jim Montgomery selv, og selv om han står med 2+2 i denne serien, trenger laget mer fra ham. Bruins har ikke en annen spiller av samme kaliber. I kamp 7 flyttes imidlertid ansvaret over på alle.

Dette er en kamp som handler om detaljer, om å gjøre så få feil som mulig. La oss regne med maskinforsvar fra begge sider og et veldig lite antall mål. Det kan lett bli tredje gang på rad med 2-1-resultat for begge lag.

Hva du kan satse på: Et spill på antall mål til seks er et trygt spill, men de som er mer eventyrlystne kan gå enda lavere.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker