Sveits – Finland: 2

NObookmaker
mai 4, 2024
21 Visninger

Vårt tips: Sveits – Finland: 2

04.05.2024 12:00

Det siste stoppet på Euro Hockey Tour i Brno byr på en kamp mellom Sveits og Finland på lørdag. Finnene er små favoritter i kampen, og slo hjemmelaget 4:1, med fire forskjellige målscorere – Vili Saarijarvi, Arttu Hyry, Oliver Kapanen og Jere Innala avgjorde kampen.

I den første kampen mot Tsjekkia presenterte finnene to av sine fire planlagte NHL-forsterkninger. Selv om det er mulig at Finland vil legge til noen flere stjerner før VM, er den enorme styrken til disse verdensmestrene og olympiske mesterne fra 2022 allerede åpenbar. Og det vil de gjerne bekrefte mot Sveits.

Sveitserne har allerede sikret seg fem av sine NHL-landslagsspillere til VM. Siegenthaler, Hischier og Kurashev startet mot Sverige, som Sveits tapte 1:2 mot, men i likhet med Finland og andre lag vil det ta dem litt tid å bli vant til den brede banen. Og siden sveitserne har tapt alle EHT-kampene mot Finland uten sine NHL-stjerner, er det duket for nok en svært tøff kamp på grunn av det nevnte behovet for akklimatisering.

Hva du kan satse på:

Finland har lenge fulgt et system som ikke trenger å bli forstyrret nevneverdig av NHL-støttespillere, og det er grunnen til at de jevnlig har hatt suksess i VM. Finland kan slå sveitserne for fjerde gang på en sesong.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker