Toulouse – Montpellier: Kamp uten uavgjort Toulouse

NObookmaker
mai 3, 2024
21 Visninger

Vårt valg: Toulouse – Montpellier.

03.05.2024 19:00

Fredag kveld får vi uvanlig nok se to førpremierer fra helgens runde, og den første spilles av Toulouse, som tar imot Montpellier i det regionale derbyet i Occitanie. De to lagene skilles av tre poeng på tabellen og har allerede i stor grad fullført sin reise mot frelse.

Toulouse har tatt seg betydelig opp i andre halvdel av ligasesongen, og er for øyeblikket inne i en rekke på fem ligakamper uten tap (3-2-0). «Fiolene» klarte sist å snu kampen mot Lorient, da innbytteren Ibrahim Cissoko, som scoret sitt første mål siden sommerovergangen fra nederlandske Nijmegen, sikret seieren med syv minutter igjen av kampen. Mot slutten av sesongen vil Toulouse også gjerne gi seieren til hjemmefansen, som har ventet på tre kamper på rad i to måneder nå.

Montpellier er også i god form før regionsderbyet, også de ubeseiret på de fem siste rundene (3-2-0). Sist skilte lagene til trener Michel Der Zakarian lag i minnelighet med Nantes (1-1), som treneren med armenske røtter tok etter kampen. Laget hans endte med ni spillere etter at Lucas Mincarelli og Arnaud Nordin ble utvist. Begge fikk to kampers utestengelse for sine forseelser, noe som, spesielt i Nordins tilfelle, er en stor ulempe for Montpellier.

Hva skal du satse på?

Begge lagene har ikke like mye motivasjon på slutten av sesongen, men det vil bli erstattet av momentumet i et regionderby. Jeg ser Toulouse som en liten favoritt, da de i motsetning til Montpellier ikke stoler så mye på individuelle kvaliteter, men på en ærlig lagprestasjon. Dette gir en solid odds på uavgjort i favør av «Violets».

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker