1xbet bonus

NObookmaker
september 12, 2024
16 Visninger
1xbet bonus

Økende konkurranse fra spillplattformer betyr at 1xBet hele tiden må holde oversikt over bonusene de tilbyr for å være klar over hva de er oppe mot. Dette er til fordel for spillerne, som dermed kan oppnå oppsiktsvekkende gevinster. Selv om bookmakeren startet opp i 2007, er det først relativt nylig at de har bestemt seg for å innføre en velkomstbonus. Det krever mye engasjement å kjempe for hver eneste kunde. I tillegg til velkomstbonusen, som oppmuntrer til registrering, må bookmakeren derfor strebe etter å opprettholde så mange aktive brukere som mulig.

1xBet velkomstbonus

Velkomstbonusen er en ganske fersk bonus. Dens verdi kan være så høy som € 100. Velkomstbonusen er dedikert til personer som registrerer seg på bookmakerens nettside og deretter bekrefter at de ønsker å motta bonusen. Mange vil kanskje hevde at verdien ikke er veldig høy, men det er viktig å huske på at det faktisk er et veldig lønnsomt alternativ. For å motta bonusen må du satse minst fem ganger. Spill med odds på 2.74 må velges, samtidig som minimumsinnskuddsverdien for å kvalifisere seg for bonusen er € 5. Brukere trenger ikke å oppfylle en rekke, svært kompliserte betingelser for å dra nytte av det ekstra og gratis alternativet for å finansiere kontoen sin.

Hva er bonusene på 1xBet?

Spillere på denne spillplattformen kan også regne med andre bonuser fra nettstedets eier. Denne andre typen bonuser er en form for belønning for oppmøte og bruk av plattformen. Like bak velkomstbonusen, brukere kan også motta bonuser som tilhører TOTO-serien. I tillegg er utbredelsen og praktiseringen av Lucy Friday interessant. Med fredagsutdelingen kan spillerne stole på så mye som en bonus på € 50. I tillegg kan brukerne også dra nytte av bonuser som tilhører A-serien, det vil si at de vil få sjansen til å tjene bonuspoeng hvis de satser på kamper som spilles i den italienske toppdivisjonen.

Bonustilbudet passer perfekt til behovene og forventningene til både nye og vanlige spillere. Selv et symbolsk første innskudd gjør det mulig å doble innskuddsbeløpet.

1xBet promo kode

Promo-koder lar deg minimere beløpet du bruker på spill. Disse tilleggskodene endres regelmessig, men de distribueres på 1xBet bookmakerens nettside og blir også markedsført av partnersider som en del av bookmakerens reklame. Denne koden må ganske enkelt legges inn på det angitte stedet før et spill plasseres. Koden 1x2BOOKMAKER gjentas veldig ofte, noe som lar deg velge flere alternativer, for eksempel et gratisspill på opptil € 5 eller å få tilleggspakker på spill. Kampanjekoder lar deg få opptil 100%, opp til en verdi av € 130, som kan brukes til å satse eller dra nytte av gratis pokerturneringer. Herfra er det verdt å holde et øye med de aktuelle kampanjene på 1xBets hjemmeside.

1XBET ► Spill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker