22Bet Zambia

NO-bookmaker
juli 31, 2024
60 Visninger

Republikken Zambia er et innlandsland som ligger i det sørlige Afrika. Tidligere var Zambia en britisk koloni. I dette landet kan innbyggerne lovlig nyte både gambling og online gambling. Zambia har et svært oversiktlig regelverk for pengespill, noe som er en sjeldenhet i land der innbyggerne har svært begrenset tilgang til internett. Til tross for dette og den lave inntekten zambierne har, er Zambia et mål for utenlandske bookmakere. Så fungerer www.22bet.com i dette landet, og kan innbyggerne dra nytte av det?

Historien om pengespill i Zambia

Pengespill i Zambia er regulert av Tourism and Hospitality Act 2007. I henhold til denne loven er alle de mest relevante formene for pengespill legalisert. Gambling på nettet er også blitt lovlig, noe som understrekes av at det statlige monopolet Lotto Zambia har opprettet en lotteriplattform for innbyggerne. Virksomheten er basert på en lisens utstedt av Dreamcall Zambia Limited, 7 Lagos Road, Rhodes Park Lusaka, som drives av GG International Ltd. Lotto Zambia opererer under lisensnummer 0000035.

Det er vanskelig å finne informasjon som indikerer nøyaktig når nettspill ble legalisert, og det er heller ikke laget en egen lov for dette formålet i landet. All spillaktivitet på nettet er regulert av gamblingrelatert lovgivning. Zambia skiller seg ut fra andre land ved å ha svært lav internettilgang. Bare én av fire innbyggere har tilgang til internett, og det er derfor svært interessant å se beslutningen om å legalisere pengespill på nett.

Zambiere kan bare plassere innsatser fra lisensierte nettsteder. Utenlandske selskaper kan opprette datterselskaper i Zambia og også kjøpe lisenser for pengespill på nettet i Zambia. Det er svært vanskelig å finne informasjon om hva denne utgiften er.

22bet Zambia

22bet Zambia – hvordan denne plattformen fungerer

På grunn av deres langt større kapital velger utenlandske bookmakere ofte å tilby sine tjenester i fattige afrikanske land. Da er tilbudene, kampanjene og bonusene deres ekstremt attraktive for potensielle spillere. Zambiere, som er fast bestemt på å bruke disse tjenestene, er veldig ivrige etter å velge tjenestene til utenlandske bookmakere på nettet. For mange er dette deres eneste sjanse til å prøve underholdning i verdensklasse.

Målgruppen til bookmakeren 22Bet Zambia er relativt smal, men den utvides med nye brukere hvert år. Zambiere kan dra nytte av de mange kampanjene som tilbys av 22bet Zambia. Mange ganger innledes øyeblikket med å starte og registrere en konto på plattformen med at de samler inn midler til det første innskuddet for å kunne doble det pragmatisk.

22bet Zambia tilbyr ikke bare en velkomstbonus, men også mange kampanjer og bonuser som en innenlandsk plattform aldri vil kunne overgå. 22bet Zambia har skapt en mengde muligheter for brukere der, og det er derfor det klarer å tiltrekke seg spillere fra konkurrerende plattformer.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker