22Bet Kenya

NO-bookmaker
juli 20, 2024
57 Visninger

Kenya er et land i Øst-Afrika som hovedsakelig er kristent. Tidligere var landet en britisk koloni. Befolkningen i Kenya er på omtrent 55 millioner innbyggere. I dette landet ble gambling legalisert i 1960 og online gambling i 2011. Så opererer 22bet Kenya-plattformen i landet?

Historien om gambling i Kenya

Kenya ble uavhengig fra det britiske imperiet i 1964. De første reguleringene knyttet til pengespill var i stor grad inspirert av britisk lov, og det var derfor det ble legalisert. I perioden mellom uavhengigheten og opprettelsen av pengespillovgivningen var pengespill lovlig, men uregulert. I 1966 ble det opprettet en kenyansk lov for å regulere pengespill. Det ble gjort endringer i loven.

I 2011 ble pengespill på nettet endelig offisielt legalisert. Samme år ble Kenyas første pengespilloperatør, betkenya.com, etablert. Selskapet var et resultat av et samarbeid mellom kenyanske myndigheter og kanadiske Amaya Gaming Group, men det varte bare i seks år. Mislykkede forsøk på å styre selskapet førte til at de kenyanske myndighetene ga opp monopolet på nettgambling.

22bet Kenia

I Kenya er det et veldig sterkt formelt fokus på bookmaker-tjenester. De må gjennom sikkerhetstester og deretter innhente offisielle lisenser fra myndighetene før de kan begynne å operere på det lokale markedet. Dette fører til at mange selskaper ikke får godkjenning til å operere som bookmakere. Bookmakeren 22Bet er blant bookmakerplattformene som aksepterer spillere fra Kenya.

22Bet Kenya – dusinvis av sports- og live-spill

Kenyanere kan dra full nytte av mulighetene som tilbys av 22Bet Kenya. Det er flere hundre arrangementer som tilbys hos denne bookmakeren hver dag, så det er et fritt valg. Det kenyanske samfunnet kan ikke bare satse på fotballkamper, men også på tennis, basketball, volleyball og mange andre. Bookmakerens tilbud oppdateres kontinuerlig, noe som gjør det mer attraktivt. 22Bet Kenya gir muligheten til å plassere tradisjonelle spill på et bestemt resultat, samt mange spill relatert til individuelle kamphendelser.

En stor fordel med 22Bet Kenya er muligheten til lovlig å bruke spill på elektroniske arrangementer, dvs. e-sport. Som et resultat kan brukerne estimere resultatene av kamper i populære spill over hele verden: Counter Strike, Global Offensive, League of Legends, samt Fortnite. Dette er imidlertid ikke de eneste e-sporttitlene som er oppført på 22Bet Kenya.

22Bet Kenya

I tillegg kan brukere av denne spillplattformen velge å plassere et live-spill. En registrert bruker har muligheten til å reagere i sanntid på sportsbegivenheter. Det er da mulig å treffe på svært gunstige odds og dermed øke sjansene for å tjene mer betydelig. Selv om alt er mulig i sport og brukeren risikerer mye, kan en seier effektivt belønne dette. Kenyanere setter stor pris på tilstedeværelsen av sendinger fra forskjellige sportsbegivenheter som er gjort tilgjengelig for dem på nettstedet. Takket være spillplattformen kan de følge hendelser fra sportens verden som interesserer dem.

De har også en chat-funksjon til rådighet, som de veldig villig bruker. Her deler de mange tanker og bookmakertips. 22Bet Kenya tilpasser seg perfekt til behovene til ulike sosiale grupper.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker