Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu og mer enn 16,5 partier

NObookmaker
april 23, 2024
27 Visninger

Vårt valg: Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu og mer enn 16,5 edelstener

23.04.2024 13:30

Hovedturneringen i grus 1000 starter i Madrid. Blant andre Linda Fruhvirt skal i aksjon, og åpningsmotstanderen blir rumenske Irina Begu på Manolo Santana-banen.

Den rutinerte Begu er rangert som nummer 128 på verdensrankingen. Den trettitre år gamle rumeneren var den høyest rangerte spilleren på 22. plass. Hun har ikke spilt mye denne sesongen og har kun deltatt i én turnering. I slutten av mars nådde hun finalen på grus i Antalya i Tyrkia, der hun tapte i tre sett for spanske Bouzas.

Fruhvirtova var på et tidspunkt nummer 49 i verden, men den 18 år gamle tsjekkeren er for øyeblikket rangert som nummer 146. Hun har negative tall så langt i år. Hun har spilt seg til to åttendedelsfinaler i turneringer, men ellers har hun hovedsakelig vunnet i kvalifiseringsturneringer mot svakere motstandere. Hun har 8 seire siden begynnelsen av året, mens hun har 13 tap.

Fruhvirt har slitt på banen de siste ukene. I San Luis Potosí tapte hun i slutten av mars fra en favorittposisjon mot nederlandske Lamens, som hun til og med fikk en kanarifugl av. I Charleston måtte hun deretter ut i tre sett med doublespesialisten Melichar-Martinez til odds 1,03, men tapte mot en annen amerikaner, Liu.

Hva du skal satse på:

Begu vant deres eneste kamp sammen for fire år siden på lavere ITF-nivå med 7:5 og 6:0. Hun er bookmakernes papirfavoritt også denne gangen. Og hun bør bekrefte den posisjonen mot den fremadstormende Fruhvirt. I den spanske hovedstaden forsvarer hun kvartfinalen, som hun har spilt tre ganger tidligere. På grunn av den lave oddsen for at rumeneren vinner, anbefaler vi en kombinasjon med minst 17 spilte kamper.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker