Shelbayh A. – Kopriva V.: 2

NObookmaker
april 22, 2024
22 Visninger

Vårt tips: Shelbayh A. – Kopriva V.: 2

22.04.2024 14:00

Vít Kopřiva spilte direkte i hovedturneringen i ATP-turneringen i München forrige uke, men i første runde fikk han en svært vanskelig loddtrekning i form av britiske Jack Draper. Han hadde en ganske interessant kamp mot en sterk favoritt, der han viste veldig fin tennis. Han tapte 1:6, 7:5, 4:6, men han bekreftet definitivt at grus er favorittunderlaget hans og at han kan slå mye bedre motstandere på det.

Selvfølgelig vil han gjerne bruke dette i Masters-turneringen i Madrid, men han må kvalifisere seg først. I første runde møter han Abedallah Shelbayh fra Jordan, som bare er 20 år gammel og blant de 100 beste i verden. Kopriva har allerede spilt mot ham én gang og tapt, men det var i fjor på hardcourt, Shelbayhs sterke underlag. Når det gjelder grus, er han ikke så glad i det, men siden han ønsker å spille blant de beste, som er målet hans, vil han ikke unngå det.

Hva du skal satse på:

Nettle er en grusspiller, noe som vil vise seg i Madrid på mandag. Han revansjerer nederlaget mot Shelbayh fra fjorårets challenger i Bahrain (hardt underlag) og går videre til siste runde i kvalifiseringen.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

20BETSpill på 20bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker