Bohemians 1905 – Sparta: 2

NObookmaker
april 13, 2024
23 Visninger

Vårt tips: Bohemians 1905 – Sparta: 2

13.04.2024 15:00

Sparta har et problem, i den siste runden overlot de førsteplassen til Slavia, noe som er ekstremt ubehagelig tre runder før slutten av FORTUNA:LIGA-sesongen. Den regjerende mesteren har ikke lenger topplasseringen etter tretti runder. Dette er et stort problem, for i tilfelle like poeng i overbygningen, vinner laget som dominerte den ordinære sesongen, for ikke å nevne fordelen av trekningen.

Klubben fra Letná spiller først på lørdag, og kan sette tabellederen under press i det minste en stund hvis de vinner. Sparta spiller på Bohemians 1905, og det er ikke noe enkelt som venter Letná i det lille Praha-derbyet. Trener Priskes tropp er ikke i optimalt humør, laget har falt ned i forhold til høsten og en rekke spillere sliter med formen. Zelený, Haraslín, Krejčí, Wiesner og andre ligger bak forventningene.

Dessuten får Sparta fortsatt ikke orden på egne rekker, de plukket opp sitt niende røde kort mot Boleslav, også den danske piloten Brian Priske plukket opp 4 gule kort og vil ikke være på benken på lørdag. En lengre straff venter Preciado, som vil starte i ekstra tid. Spartas problem er produktiviteten på midtbanen, som er lav, og også intensiteten i spillet, som noen spillere mangler.

Bohemka har en tøff trekning i kampen om topp ti, etter Slavia skal de måle krefter med Sparta, men denne gangen på hjemmebane. Et utsolgt Ďolíček vil drive laget fremover, kenguruene er mer sikre på Sparta enn de er på Sešivans. Trener Vesely kan stole på at spillerne som har blitt klarert kommer tilbake, trioen Shejbal, Vondra og Beran vil gi treneren mer variasjon i startoppstillingen, så vel som i innbyttere. Spesielt Beran er i stand til å plage Sparta med sin fart og bevegelse, og det samme gjelder Prekop, som vanligvis trives på Sparta. Den siste tidens innbyrdes statistikk taler imidlertid sitt tydelige språk, selv om hjemmelaget kan motstå Sparta, blir det bare sjelden poeng.

Hva du skal satse på:

Sparta er favoritten i denne kampen, forskjellen i produktivitet er enorm, men gjestene er ikke strålende og vil slite med å ta tre poeng. De besøkende vil vinne med ett mål, på det meste med to. Bare Kuchta – Birmančević vil kunne klare det, kanskje Krejci hvis han går opp til nummer 6. Kampen har BetBuilder, hvor du kan kombinere, hjørnespark, kort, målscorere og resultatet av kampen.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker