Atl.Madrid – Dortmund: mindre enn 2,5 mål i kampen

NObookmaker
april 10, 2024
21 Visninger

Vår spådom: Atl.Madrid – Dortmund: mindre enn 2,5 mål i kampen

10.04.2024 21:00

Begge klubbene ønsket kvartfinaletrekningen velkommen, med tøffere motstandere i puljen. Av de fire parene er dette det minst attraktive, og det ga en ganske overraskende semifinalist.

Atlético hadde ikke mye tro på åttedelsfinalen mot Inter lenger, spesielt ikke da Los Rojiblancos tapte 0-1 etter en dårlig prestasjon på San Siro og innkasserte først i hjemmekampen. Men er det noe Atlético er gode på, så er det hjemmekamper i Champions League. De snudde resultatet, tvang frem ekstraomganger og klarte deretter straffesparkkonkurranse. Med tanke på deres middelmådige bortestatistikk vil de også satse på hjemmebane i kvartfinalen.

I utslagsrunden i Champions League har klubben under trener Diego Simeone ikke tapt en eneste av sine 16 kamper (10 seire) foran fansen. Magien har ikke gått tapt selv etter at de flyttet fra Vicente Calderona Stadium til Wanda Metropolitano. Inters mål var bare det fjerde som Rojiblancos slapp inn på hjemmebane i Champions League-sluttspillet.

Dortmund tok seg videre til sluttspillet fra dødens gruppe (Newcastle, PSG, AC Milan), der de bare tapte åpningskampen i Paris, slo ut PSV 3-1 sammenlagt i åttendedelsfinalen etter 1-1 i Nederland og vant 2-0 på hjemmebane. I likhet med Atlético har det imidlertid vært en uberegnelig sesong. Han kan dominere kamper, men også falle helt ut av rollen. Det er også derfor Borussia bare ligger på femteplass i Bundesliga og har vist begge ansikter i de to siste rundene – etter å ha vunnet 2-0 i Bayern München etter ti år, tapte de 0-1 hjemme mot Stuttgart.

Hva du skal satse på:

Begge lagene føler at de har en stor sjanse til å nå semifinalen. Spesielt i det første oppgjøret i Madrid kan du forvente taktisk sjakk, Simeone er opptatt av disiplin og defensivt arbeid. Mer enn to mål vil ikke falle i Madrid.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker