Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2,5 perler

NObookmaker
mars 27, 2024
24 Visninger

Vårt valg: Garcia Car. – Collins D.: Collins D. -2.5 perler

27.03.2024 18:00

Siden begynnelsen av februar, det vil si siden hun kunngjorde at hun ville legge opp denne sesongen, har Danielle Collins spilt bra. Det er som om presset om å spille for resultater har falt fra henne etter at hun kunngjorde at hun ville legge opp, og hun spiller med stilen som fikk henne inn blant de ti beste i verden for noen år siden. Hun spiller sin tredje kvartfinale siden februar og har klart å bygge videre på suksessene i Doha og Austin i Miami, der hun var akkurat innenfor topp åtte.

I veien for å nå sin første semifinale for sesongen, og den første siden september i fjor, står den 30 år gamle amerikanerens like gamle franskmann Caroline Garcia. Hun klarte å slå Naomi Osaka og Cori Gauff i Miami, som var svært verdifulle skalper for henne, noe som gjør at hun kan spille i kvartfinalen for første gang denne sesongen.

Den store ulempen for Garcia foran kvartfinalen er imidlertid at hun ikke kan matche Collins’ stil. Hun møtte amerikaneren i 2019, 2022 og 2023 og tapte i to sett alle gangene. Dessuten ble alle duellene spilt på betong, i likhet med WTA 1000-turneringen i Miami. Dette er også grunnen til at Collins er papirfavoritt til kampen, selv om hun er lavere rangert enn Garcia.

Hva du skal satse på:

Collins har et horn i siden til Garcia. Hun har slått henne når hun har spilt bra, men også i år da hun ikke var en del av verdenstoppen. Med tanke på hvor godt amerikaneren har spilt siden hun annonserte at hun avslutter karrieren, må hun regnes som favoritt i den fjerde kampen mellom dem. Så langt har hun alltid vunnet i to sett, og i kvartfinalen i Miami vil hun vinne med minst tre games forskjell.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker