mars 20, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Liberec – Sparta Praha: 2

20.03.2024 17:00

Praha Sparta hockeyspillere viste sin styrke på tirsdag og klarte å vinne 5:3 i den tredje kampen i serien mot Liberec. De besøkende var ikke på roser i spillet og tapte tre ganger. De klarte imidlertid å utligne i alle tilfeller, og i tredje periode viste de en utmerket snuoperasjon, da de ikke bare klarte å score tre mål, men spesielt i andre halvdel av siste periode lot de i utgangspunktet ikke hjemmelaget gjøre noe.

Dette hjemmetapet kan på en måte knekke motstanden til White Tigers. De spilte en flott kamp og Sparta måtte hele tiden stramme til. Det var først de siste ti minuttene at spillet begynte å gå i motsatt retning og saksen bokstavelig talt åpnet seg mellom de to lagene. Og dette er et veldig hardt diktum for hjemmelagets selvtillit.

Sparta kan bli den første semifinalisten i årets sluttspill på onsdag. Siden de vant mot Liberec for sjette gang på rad, må de regnes som papirfavoritt i den fjerde kampen i serien. Liberec spilte sin tredje hjemmekamp mot Sparta denne sesongen og tapte for tredje gang.

Hva du skal satse på:

Sparta klarte å øke produktiviteten i den tredje kampen i serien, snudde resultatet i kampen mot Liberec og er én seier unna å avansere til semifinalen. Å returnere til Praha med et opprykk i lommen er en fristelse som vil motivere Sparta-spillerne nok til å legge press på motstanderne, ha et betydelig skuddovertak og feie hele kvartfinaleserien. En ren to’er.