Litomerice – Zlín: vinner Zlín

NObookmaker
mars 19, 2024
23 Visninger

Vårt tips: Litomerice – Zlín: vinneren Zlín

19.03.2024 17:30

Mens Extraligaen bare har spilt den andre kampen i kvartfinalen, starter semifinalene et nivå under. For første gang i historien spiller Stadion Litoměřice, som slo ut Třebíč i maksimalt fem kamper. Det var den eneste kvartfinaleserien som strakk seg til lørdag. Raskest videre til kvartfinalene var Zlín, som slo ut Prostějov i tre kamper på onsdag.

Rams klarte å slå om til sluttspillmodus etter en svak ordinær sesong. Akkurat som i fjor skled de inn i sluttspillet ved å vinne den siste overtidskampen. Rams minimerte feilene, er produktive, og viktigst av alt kan de lene seg på keeper Huf, den beste spilleren i fjorårets sluttspill. Semifinalen er et progressivt mål for Zlín, klubben ønsker å komme tilbake til ligaen, men i fjor mislyktes det i sperren med Kladno, men gikk inn i sluttspillet ødelagt. Derfor må Berani avslutte hver serie så fort som mulig.

Litoměřice har ingenting å tape i semifinalen, noe som på den ene siden er en fordel, men på den andre siden kan spillerne være fornøyde med semifinalen. Stadionet tenker ikke på den ekstra ligaen, det har ikke de sportslige (stadion) eller spillefasilitetene (mange gjestespillere). Motivasjonen, som er nøkkelen, vil være på Zlíns side.

Hva du skal satse på:

Litoměřice vant alle fire kampene i grunnserien, men bare med ett mål hver gang (2:1 hjemme to ganger, 4:3 borte). Sluttspillet spilles annerledes, og Berani er bedre på det. Sett en toer på billetten.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker