Seattle- Buffalo: 2

NObookmaker
mars 18, 2024
23 Visninger

Vårt valg: Seattle- Buffalo: 2

18.3.2024

Buffalo har tatt seg tilbake i sluttspillkampen takket være en ganske god form. Det siste tapet, 1-4 mot direkte konkurrent Detroit, gjorde vondt igjen, men det er fortsatt spillbart. Sabres ligger nå fem poeng bak Red Wings. De er nå på en roadtrip som kan bli avgjørende. Til å begynne med møter de et lag som trolig allerede er ute av kampen i vest – Seattle, som for øyeblikket ligger under med 11 poeng.

I løpet av de siste 10 dagene har Sabres vært bedre i alle spillets fasetter. Skyting, forventede mål, farlige skudd eller til og med skudd i undertall, der Sabres har en suksessrate på 92 prosent de siste fire kampene. Seattle er for tiden veldig dårlige foran mål. I løpet av de fire siste kampene har de i snitt skutt 24 skudd, hatt en skuddprosent på bare 6 prosent og en farlig skuddprosent på tragiske 38 prosent. Ikke overraskende har Krakens bare scoret seks mål på de fire siste kampene, fire av dem i Vegas-målet.

Hva du skal satse på: Sabres kommer målbevisste, med en flamme som fortsatt blafrer om at de fortsatt kan og bør kjempe om sluttspillet. De er i bedre form akkurat nå.

Tillit: 7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

WAZAMBASpill på Wazamba med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker