Man. United – Liverpool: 2

NObookmaker
mars 17, 2024
26 Visninger

Vårt tips: Man. United – Liverpool: 2

17.03.2024 16:30

På søndag møtes to lag fra engelske byer, som det er stor rivalisering mellom. Dette bør være tydelig i lagoppstillingene til begge lagene som trenerne sender ut for å spille.

Manchester har fordel av hjemmebane, og det er svært sannsynlig at Rasmus Höjlund, som var i storform før han ble skadet, kan starte allerede nå. Han kommer nok ikke til å spille hele kampen, men den danske landslagsspilleren kan få noen minutter. Hjemmelaget sliter på slutten denne sesongen, til tross for at de har mange raske spillere i front. Laget mangler mer kreativitet i den sentrale formasjonen, og også flere kantforsvarere. Midtforsvaret har sine begrensninger, spesielt når det gjelder hurtighet. Veteranen Evans er alt annet enn rask, Varane er også aldrende, Maguire er på sidelinjen, men når han spiller er han heller ikke en av de dynamiske spillerne.

Liverpool har en kamp mot Sparta Praha hjemme i beina, men på hjemmebane, så de har ikke brent like mye energi. Jürgen Klopp har allerede vunnet ett trofé i sin siste sesong på benken og vil gjerne dominere et trofé til. Lagets tropp krymper gradvis, og fraværet av viktige spillere (Alisson, Alexandre-Arnold) har ikke påvirket resultatene, noe som viser lagets store styrke. I høst skilte begge lagene lag uten mål, men et lignende resultat vil ikke bli gjentatt, fordi Liverpool scorer mål med jernregelmessighet.

Hva du skal satse på:

Gjestene bør være sterkere på ballen, de vil skape flere sjanser i kampen, og de er i stand til å spille i et høyere tempo. Når du legger til X-faktoren i form av Mo Salah, bør gjestene være fornøyde med en seier i Manchester.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker