Genoa – Monza: Begge lag scorer: Nei

NObookmaker
mars 9, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Genova – Monza: Begge lag scorer: Nei

09.03.2024 20:45

Genoa og Monza overrasket ikke i siste runde. Begge lagene tapte i dueller mot sterkere motstandere, der Genoa tapte 1:2 mot Inter etter en hard kamp, mens Monza tapte 1:4 hjemme mot AS Roma. Det endrer imidlertid ikke noe på plasseringen deres i det rolige midtsjiktet.

Genoa ligger fortsatt på 12. plass med åtte poengs forsprang på Empoli på 13. plass, så det er høyst usannsynlig at de blir involvert i kampen om redning. Dessuten har laget bare tapt én av de ti siste kampene på hjemmebane (5-4-1), og treneren Alberto Gilardinos mannskap har stor tro på å komme tilbake på vinnersporet.

Målvakt Di Gregorios ugjennomtrengelighet tok slutt i forrige runde da Monza fikk fire mål hjemme mot AS Roma, uansett hvem som sto i mål. Men det var Monzas første tap på de seks siste rundene (3-2-1), der de har holdt nullen fire ganger. Jakten på en plassering på øvre halvdel er på ingen måte over.

Hva du skal satse på:

Monza vant sin første kamp hjemme 1-0 denne sesongen. Gjestenes solide forsvar vil være ute etter å revansjere seg etter forrige tap, og vi forventer ikke noe stort mål denne gangen heller.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

1XBETSpill på 1xbet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker