Hibino N. – Williams V.: Nøyaktig resultat 2:0

NObookmaker
mars 7, 2024
23 Visninger

Vårt tips: Hibino N. – Williams V.: Nøyaktig resultat 2:0

07.03.2024 03:00

Etter fem lange år skal den lokale legenden Venus Williams spille i Indian Wells. Den nå trettitre år gamle amerikaneren har fått et wild card. I første runde møter hun Nao Hibin fra Japan.

Den eldste av Williams-søstrene har opptrådt ganske sporadisk på banen. I løpet av de siste to årene har hun spilt totalt fjorten kamper og kun vunnet tre. Sist gang den syvdobbelte Grand Slam-mesteren deltok i US Open var i august. Da tapte hun to ganger i første runde med 1-6 mot den belgiske kvalifiseringsspilleren Minnen.

Den klare favoritten i kampen er den 14 år yngre Hibin, som er rangert som nummer 80 på WTA-rankingen. Hun har allerede vent seg til forholdene i den californiske ørkenen under kvalifiseringen, der hun slo Riera fra Argentina og Sie fra Taiwan. I den siste turneringen i Dubai møtte hun også den nevnte belgiske Minnen i kvalifiseringen og slo henne 6-4 og 6-2, noe som også kan være en viss målestokk.

Hva du skal satse på:

For Williams er dette hennes første livekamp etter et opphold på over seks måneder, et tydelig tegn på at karrieren ubønnhørlig nærmer seg slutten. Selv om Hibin ikke er noen skytter, bør hun helt klart dra nytte av betydelig mer spillerfaring og bedre fysisk form i dette tilfellet. Det er over etter to sett.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker