Arsenal – Newcastle: Arsenal +2,5g

NObookmaker
februar 24, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Arsenal – Newcastle: Arsenal gir +2,5 g

24.02.2024 21:00

Arsenal er for tiden i best form i Premier League og har vunnet fem ligakamper på rad, inkludert den siste mot Burnley (5-0). Newcastle gjør det heller ikke dårlig og spilte bare uavgjort hjemme mot Bournemouth (2-2) sist, men de har klart å score fire ganger på rad.

Arsenal gikk inn i det nye kalenderåret med fem ligaseire på rad for første gang i klubbens historie og signaliserte til rivalene at de mener alvor med å kjempe om tittelen. Det fikk serieleder Liverpool erfare på den harde måten da Arsenal slo dem 3-1 i forrige hjemmekamp.

Newcastle-fansen har i hvert fall ikke kjedet seg i det siste. Faktisk har laget deres scoret minst fire mål i seks ligakamper på rad, og fire ganger har det blitt minst fem. Det er kanskje ikke så lurt å gå til straffesparkkonkurranse mot dagens Arsenal-lag, men trener Eddie Howe har ikke noe valg. Laget hans har sluppet inn 15 mål på de seks siste bortekampene i ligaen, og han kan ikke stole for mye på forsvaret sitt.

Hva du skal satse på:

Arsenal er i målhumør. Han har scoret hele 21 mål på de fem siste ligakampene, hvorav 11 på de to siste kampene mot Burnley og West Ham. Newcastles forsvar er ikke i stand til å møte et like voldsomt angrep: De har scoret åtte ganger på de tre siste kampene.

Tillit:

7/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

IVIBETSpill på Ivibet med en 100% bonus på ditt første innskudd!!
Forfatter NObookmaker