februar 21, 2024
27 Visninger

Vårt valg: Colorado: scorer kampens første mål

21.02.2024 03:07

Denver ligger på 1600 meters høyde. Det er kjent at lag som kommer hit for å spille, har problemer med å akklimatisere seg. Det er rett og slett vanskeligere for dem å puste. En vanlig person merker det ikke, men en idrettsutøver som plutselig må svette gjennom trøya, gjør det. Det er alltid et stort problem for lag som kommer til Denver og spiller med en gang. Det er akkurat det Vancouver står overfor i dag, etter å ha spilt i Minnesota i går, reist etter kampen, ankommet en gang rundt midnatt og skal spille mot Colorado i dag.

Canucks tapte en vanvittig kamp i går der de fortsatt ledet 5-2 i andre periode, men til slutt tapte 7-10. De hadde store disiplinproblemer, og både andre og tredje periode ble avgjort i powerplay fem mot tre som Vancouver gjentatte ganger tilbød hjemmelaget. Det var ikke en regelrett fiasko, men Canucks var på nyhetene med denne kampen fordi det ikke har vært en lignende kamp denne sesongen.

La oss huske på det, for det betyr ikke nødvendigvis at Colorado vinner i dag. De vil helt sikkert ha en bestemt motstander. Men åpningskampen bør rett og slett tilhøre Avalanche med tanke på akklimatiseringsforskjellen beskrevet ovenfor. Dessuten er de på hjemmebane og har et topplag anført av stjernene Cal Macar og Nathan MacKinnon.

Hva du skal satse på:

Høyden er en bonus som spiller oss i hendene. La oss satse på at hjemmelaget er mer fysisk tidlig i kampen og scorer det første målet.