Pliskova Ka. – Krüger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 perler

NObookmaker
februar 20, 2024
25 Visninger

Vårt valg: Pliskova Ka. – Krueger Ashlyn: Pliskova Ka. -2,5 perler

20.02.2024 13:00

Karolina Pliskova spilte ikke semifinalen mot Iza Swiatek i forrige uke på grunn av smerter i korsryggen. Tretthet spilte også en stor rolle i dette trekket, ettersom den tsjekkiske spilleren hadde spilt åtte kamper på åtte dager og hadde, som de sier, hatt hendene fulle. Etter et par dager fri spilte hun en ny kamp på mandag, denne gangen i første runde av 1000 i Dubai, hvor hun slo kinesiske Shuai Zhang.

Siden Pliskova ikke spilte semifinale i Doha i det hele tatt, ble ikke seiersrekken hennes brutt, og hun vant sin tiende kamp på rad. Tirsdag skal hun forsøke å ta sin ellevte seier når hun møter den bare nitten år gamle Ashlyn Krueger.

Amerikaneren slo franske Caroline Garcia i tre sett i åpningsrunden og tok dermed revansj for Doha-skuffelsen, der hun røk ut i første runde. Totalt har hun vunnet syv kamper og tapt seks denne sesongen. Hun vant imidlertid de aller fleste av kampene sine i kvalifiseringen (fem totalt).

Hva du skal satse på:

Pliskova er i storform og går inn i andre runde i Dubai som favoritt. Med tanke på prestasjonene hennes de siste ukene vil det være en stor overraskelse om hun ikke slår den unge og uerfarne amerikaneren. Oddsen kan økes med et lite handikap.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker