Swiatek I. – Pliskova Ka.: Mer enn 17,5 partier.

NObookmaker
februar 16, 2024
25 Visninger

Vårt tips: Swiatek I. – Pliskova Ka.: Mer enn 17,5 kamper

16.02.2024 16:15

Karolina Pliskova har vært prydet med mye selvtillit i disse dager. Takket være det vant hun åtte kamper på åtte dager, og i tillegg tok hun en lang nattflyvning fra Cluj i Romania til Doha i Qatar med mellomlanding i Istanbul natt til søndag. Selv om hun vant sin 17. tittel i karrieren i Romania, har hun allerede nådd semifinalen i Doha, der hun har snudd to kamper, vunnet tre tresettskamper og slått Naomi Osaka i to tiebreak på torsdag.

Hun lå under i begge settene mot japaneren, men viste igjen stor kampvilje for å ta igjen break-tapene, og til slutt, etter mindre enn to timer, kjempet hun seg inn blant de fire beste, der verdenseneren Iga Swiatek allerede lurer.

Den polske tennisspilleren er i storform i Doha og har vunnet alle sine tre kamper i to sett, og hun ga til og med Victoria Azarenka en kanarifugl i kvartfinalen. Men selv Shwiatek har vist i år at hun definitivt ikke er uslåelig, da hun røk i tredje runde mot Linda Noskova i Australian Open.

Selv om Pliskova har tapt alle sine fire kamper mot polakken så langt, gjorde hun en god figur mot verdenseneren i fjor. Hun tok til og med et sett mot henne i Stuttgart og tapte 6:7, 2:6 i Montreal på betongen. Med tanke på tsjekkerens form er det ikke sikkert at dette blir et debakel, som Šwiateková har påført motstanderne sine i Doha så langt.

Hva du skal satse på:

Pliskova har vært i sin beste form på mange år siden Cluj-turneringen. Dette gjenspeiles i selvtilliten og prestasjonene hennes. Hun er mer mobil på banen, hun er ikke redd for å gå til nettet og hun klarer å jobbe med serven sin i viktige øyeblikk, noe som har vært hennes viktigste våpen gjennom hele karrieren. Hun vil sannsynligvis tape mot Swiatek igjen, men hun kan være medvirkende til at hun ikke er ferdig om en time. Minst 18 partier vil bli spilt.

Tillit:

8/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

22BETSpill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker