Ml. Boleslav – Litvínov: 2

NObookmaker
februar 16, 2024
28 Visninger

Vårt tips: Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice vendte hjem etter tre strake bortekamper med to seire og ett tap. Laget klarte de obligatoriske seirene i Kladno, men tapte som forventet for serieleder Pardubice.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Hjemmelaget klarte ikke å vinne den avgjørende kampen i Vary (1:4) på onsdag, så nederlaget betyr at konkurransen mest sannsynlig er over for Boleslav etter den ordinære sesongen. De er allerede 11 poeng bak Pilsen på 12. plass, noe som er mye. Ledelsen over det desperate Kladno ser også ut til å være tilstrekkelig. Ledelsen på hjemmebane kan begynne å jobbe med neste sesong, og de yngre spillerne som kan få mer plass i de kommende duellene kan hentes inn. Lagets begrensning har vært en dårlig avslutning hele sesongen, for øyeblikket ligger laget ikke engang på et snitt på to scorede mål per kamp.

Uansett, Litvínovs form er heller ikke ideell, men laget fortsetter å kjempe for best mulig plassering til sluttspillet. Onsdag klarte kjemikaliene å snappe et poeng fra en kamp der de allerede lå under 1:5, og viste store løse kvaliteter som kan få dem i gang. De har allerede klart å slå Boleslav to ganger denne sesongen med større margin, og sannheten er at det var på hjemmebane. I Boleslav, derimot, dominerte skøyteløperne. Forskjellen i produktivitet mellom de to lagene er dramatisk, og gjestene scoret 50 mål mer enn hjemmelaget.

Hva du skal satse på:

En seier for Litvínov er verdt det, gitt de to lagenes ulike tabellposisjoner. Motivasjonselementet spiller også i hendene på gjestene. I tillegg til toeren kan Litvínovs dobbeltsjanse, eller kanskje et poeng av Nicolas Hlava, også bli forsøkt.

Tillit:

6/10

Anbefalt bookmaker for dette spillet:

RABONASpill på Rabona med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NObookmaker