22Bet USA

NO-bookmaker
juli 12, 2024
52 Visninger

Lovene som regulerer pengespill på nettet i USA beskrives som noen av de mest komplekse i hele verden. Det betyr at det er vanskelig å tolke regelverket, både for spillerne og operatørene selv. Av USAs 50 delstater og fem bebodde oversjøiske territorier er det bare 38 som har valgt å legalisere visse former for pengespill på nettet, men ikke alltid med full kraft.

De kan bare bruke plattformer som er dedikert til deres stat. Dessuten anses nettgambling i seg selv som ulovlig på føderalt nivå. Amerikanske spillere har vanskelig for å finne en bookmaker på nettet, ettersom opptil 72 % av spillbutikkene ikke aksepterer amerikanske statsborgere. Så, opererer 22bet USA-plattformen i USA?

Gambling i USA

Landbaserte pengespill har vært praktisert i USA i århundrer. Historien går langt tilbake i tid, til før landet ble grunnlagt. De første juridiske dokumentene om regulering av gambling går tilbake til 1800-tallet. Nettbaserte pengespill i USA ble derimot legalisert i 2011, da det amerikanske skattedepartementet (Department of Revenue, Dept.

I USA ble nettgambling legalisert i 2011, da justisdepartementet snudde og tillot de enkelte delstatene å legalisere det, selv om det fortsatt er ulovlig på delstatsnivå. Derfor er det lovlig i noen regioner og fortsatt forbudt i andre. Sportsbetting på nett ble først mulig i 2018. På det tidspunktet vedtok Høyesterett Professional and Amateur Sports Protection Act fra 1992. Inntil da kunne amerikanere bare satse på heste- og hundeveddeløp.

I dag finnes det tre lover i USA som regulerer lovligheten av pengespill på nettet. Det finnes en rekke tolkninger, omtolkninger og selvmotsigelser i dem. Hovedpoenget er at disse lovene stammer fra 1990-tallet, da de teknologiske fremskrittene var ubetydelige.

Justisdepartementet bestemte at loven fullstendig forbyr pengespill som involverer telekommunikasjon. Wire Act er fortsatt grunnlaget for å anse pengespill på nettet som ulovlig på føderalt nivå.

Det var først i 2011 at et notat fra Justisdepartementet fravek den tidligere tolkningen av loven og åpnet for at gambling kunne legaliseres i de enkelte delstatene. I dag har 38 delstater besluttet å legalisere pengespill på nettet i USA, men dette er en intern avtale. I økende grad inngås det avtaler mellom delstatene for å tillate pengespill mellom delstatene.

Kan amerikanere registrere seg på 22bet USA-plattformen?

22bet er en av bookmakerne på nettet som ikke aksepterer spillere fra USA, så det finnes ingen 22bet USA-plattform. Den ekstraordinære kompleksiteten i regelverket og statenes fiendtlighet mot online gambling gjør det definitivt vanskelig for de som er interessert i å bruke utenlandske spillplattformer. Derfor er det ikke uvanlig at de bruker ulike teknologiske metoder for å dra nytte av bookmakernes tilbud på nettet. Resultatet er imidlertid ikke sjelden at de klarer å registrere seg på plattformen.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker