22Bet Ukraina

NO-bookmaker
juli 23, 2024
49 Visninger

Ukraina er det nest største landet i Europa. Landet regnes som et av de fattigste i Øst-Europa. Landet er for tiden i krig med Russland, selv om konflikten offisielt begynte tidligere med annekteringen av Krim-halvøya. Ukraina er ikke medlem av EU, men kan regne med støtte fra EU i forbindelse med den pågående konflikten. Legaliseringen av pengespill og pengespill på nettet kom relativt sent, og ble først innført i 2020.

Gamblingens historie i Ukraina

Ukraina var lenge en del av Sovjetunionen, der den dominerende mengden pengespill var forbudt ved lov. Det var først i 1991 at landet ble uavhengig, noe som ga det muligheten til å lage sine egne lover. Som et resultat av dette ble det besluttet å legalisere pengespill så snart Ukraina var etablert. Frem til 2009 vokste pengespillene svært intensivt. Denne tiden omtales som «pengespillets gullalder», da bransjen hadde en ideell grobunn for ekspansjon. Den utnyttet særlig de løsere reguleringene, den allestedsnærværende korrupsjonen eller den perfekt organiserte kriminaliteten. Pengespill var ofte årsak til skandaler som fikk stor oppmerksomhet.

22bet Ukraina

Til slutt ble myndighetene motivert til å handle etter en brann i Dnipropetrovsk, der hele ti personer som hadde oppholdt seg i en spillehall, omkom. Som følge av dette ble det besluttet å stenge alle spillehaller, og de kunne gjenåpnes når sikkerheten var verifisert.

Et forbud mot pengespill ble innført frem til 2010, og det omfattet også pengespill på nettet, selv om det ikke var noe rasjonelt grunnlag for dette. Ukrainerne var derfor svært interessert i å bruke spillplattformer uten lisens.

Til tross for den påfølgende legaliseringen av den ukrainske gamblingsektoren, velger det ukrainske samfunnet fortsatt gjerne ulisensierte plattformer, noe som reduserer budsjettinntektene. Inntektene mellom 2005 og 2008 var på hele 967 millioner euro. I 2020 ble pengespill i Ukraina legalisert igjen, inkludert pengespill på nettet. Etter hvert måtte imidlertid landbaserte utsalgssteder stenges fra 2022 på grunn av krigen med Russland.

22bet Ukraina – er portalen vellykket?

Spillplattformen 22bet Ukraine er ekstremt populær i landet. Brukere er veldig ivrige etter å registrere seg hos denne bookmakeren. Dette skyldes hovedsakelig en veldig attraktiv kampanje som en belønning for å registrere seg og gjøre et innskudd. De kan da få bonuser som er dedikert til vanlige spillere.

22bet Ukraina er rik på muligheter til å plassere ulike spill. Arrangementer på mange populære idretter blir gjort tilgjengelig. I tillegg har ukrainere også muligheten til å bruke et spesielt nettcasino. Hele portalen er kronet av utmerkede sikkerhetstiltak, som beskytter både personlige data og midlene som overføres og samles inn av spillerne. Den høye kvaliteten på tjenestene som tilbys, bevises best av lisensen gitt av Curacao-regjeringen.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker