22bet Sverige

NO-bookmaker
august 7, 2024
56 Visninger

Sverige, eller offisielt Kongeriket Sverige, er et velstående land som ligger i den nordlige delen av Europa. Sverige er medlem av EU og har 10,3 millioner innbyggere. I Sverige ble pengespill legalisert relativt tidlig, og det skjedde så tidlig som i 1934. Nettgambling ble derimot offisielt lovlig så tidlig som i 2002. Hvordan ser staten på problemet med at svensker bruker utenlandske bookmakerplattformer uten lisens? Er det etablert en 22bet Sverige-plattform?

Historien om pengespill i Sverige

Etter all sannsynlighet var gambling på svensk territorium et tidsfordriv allerede kjent av vikingene, ettersom gravene deres inneholdt terninger. Fra overlevende kilder kan det leses at gamblingaktiviteter allerede var institusjonalisert og regulert på 1300-tallet.

Det første statslotteriet ble etablert i 1772 på initiativ av kong Gustav III. og ble forbudt allerede i 1841. Forbudet varte frem til 1934, da det ble opprettet et statlig spillselskap. Inntektene ble overført til budsjettet for å støtte nasjonale idrettsorganisasjoner. Etter dette har ikke pengespill blitt forbudt igjen. Tvert imot vokste bransjen svært kraftig, noe som helt sikkert også hang sammen med investeringene som ble gjort av Sveriges rikeste personer.

22bet Szwecja

I 2002 bestemte Sverige seg for å legalisere pengespill på nettet. Samme år bestemte også det statseide spillemonopolet seg for å lansere sin egen digitale plattform. Svenska Spels nettpokerplattform har vært i drift siden 2006, og har utvidet tilbudet av nettbaserte spilltjenester i Sverige med nettlotterier og digitale sportsspill.

I 2019 ble det gjort betydelige endringer i nettspillsektoren i tråd med direktiver utarbeidet av EU. Det ble foretatt en betydelig liberalisering av det eksisterende regelverket. Dette var et viktig skritt mot å få slutt på populariseringen av ulisensierte nettsteder, ettersom opptil ⅓ av spillerne valgte slike plattformer. Det er ikke straffbart å velge et ulisensiert nettsted ved en feiltakelse. Bookmakere som tilbyr slike tjenester, er fortsatt et klart mål.

Er 22bet Sweden-plattformen tilgjengelig i Sverige?

22bet bookmakerplattformen opererer under en lisens utstedt av myndighetene i Curacoa, noe som ikke er det samme som lisensen gitt av myndighetene i Sverige. Fra og med 2019 er alle selskaper uten lisens i tillegg hindret i sin tilgang til spillere fra Sverige på grunn av blokkeringen som ISP-en bruker på de aktuelle spillsidene.

Videre har ikke-lisensierte spilloperatører ikke lovlig mulighet til å annonsere for sine tjenester på det svenske markedet. Informasjon om anbefalte bookmakere på nettet formidles imidlertid svært raskt og effektivt ved hjelp av panhandle-mailen. Faktisk er 22bet Sverige-plattformen veldig populær. Videre blir spillere som kommer fra Sverige veldig lett akseptert og støter ikke på noen problemer når de registrerer seg på plattformen.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker