22Bet Iran

NO-bookmaker
juli 17, 2024
56 Visninger

Iran, offisielt Den islamske republikken Iran, er et autokratisk islamsk teokrati. Med en befolkning på hele 83 millioner er Iran det nest største landet i Midtøsten. På grunn av landets sterke religiøse tilknytning er pengespill ulovlig.

Pengespill på nettet er også ulovlig. Ulovligheten har kun en teknisk betydning. Ingen i landet blir straffeforfulgt for det, og bare noen nettsteder er blokkert. Kan borgere i dette landet bruke 22Bet.com?

Gambling i Iran

Gambling i Iran har vært forbudt siden etableringen av landet, som var et resultat av revolusjonen i 1979. Forbudet stammer fra den iranske straffeloven og den iranske sivilloven. Iransk lovverk er basert på islamsk lov, sharia. Derfor er forbudet mot pengespill i landet en naturlig del av tingenes orden. Selv ikke landbaserte pengespill er tillatt i Iran.

Den islamske republikken Iran er blant de få landene der det ikke finnes et nasjonalt lotteri. De som blir tatt for pengespill, kan dømmes til opptil seks måneders fengsel eller 74 piskeslag.

22bet Iran

Det iranske lovverket nevner ikke direkte at nettgambling er ulovlig. Forbudet mot alle former for pengespill gjør det imidlertid nærliggende å anta at dette også gjelder pengespill på nettet. I realiteten håndheves imidlertid ikke dette på noen måte i Iran, og det utvikles heller ikke verktøy for å fange opp spillere.

Myndighetene forsøker faktisk å begrense spillere ved å blokkere spillnettsteder eller visse finansielle transaksjoner. Det er viktig at den enkelte holder det for seg selv at man bruker slike plattformer, ettersom statens tilnærming til brukere av spillplattformer kan endre seg når som helst.

22Bet Iran – mange alternativer på ett sted

Med forbudet mot pengespill i kraft, vokser bookmaking-nettsteder stille og rolig i popularitet. 22Bet Iran gjør seg også bemerket der, og slår sine konkurrenter for hvert år som går. Som et resultat av dette har de blitt rangert som nummer seks de siste årene, og den gjennomsnittlige brukervurderingen i 2023 var så høy som 9,0/10. Iranere er stadig mer villige til å bruke tjenestene til denne bookmakeren. For å oppnå dette gjøres det en svært intensiv innsats. Og det viser seg at de har en veldig positiv effekt.

22Bet-plattformen legger særlig vekt på å opprettholde standardene som har gjort det mulig å bli promotert. Derfor kan folk som ønsker å bruke 22Bet Iran for første gang dra nytte av en veldig attraktiv kampanje for nye brukere. Tilbudet er rettet mot folk som ønsker å bruke både sportsbetting og casinospill.

I tillegg tilbys påfyll på mandag eller fredag for vanlige spillere. Følgende idretter er veldig populære hos 22Bet Iran: ishockey, snowboard, golf, baseball og tennis. Spillere har også muligheten til å satse på e-sport, noe som er vanskelig å finne på andre e-gambling-plattformer.

22BET ► Spill på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker