22Bet Egypt

NO-bookmaker
juli 16, 2024
62 Visninger

Egypt, eller rettere sagt Den arabiske republikken Egypt, er et muslimsk land som har legalisert pengespill. Det er definitivt sjelden at gambling er så populært i et arabisk land. Egypt er svært populært blant turister, så det er nødvendig å skape et godt grunnlag i underholdningssektoren. I Egypt ble gambling legalisert så tidlig som i 1955. Teoretisk sett er online gambling ulovlig, og egypterne står overfor mulige restriksjoner på driften. Har innbyggere i landet lov til å bruke 22bet Egypt-plattformen?

Gambling i Egypt

Historien om gambling i Egypt begynner så langt tilbake som antikken. Arkeologer har funnet en referanse til sjansespill helt tilbake til 3000 f.Kr. Det resulterte i et forbud mot pengespill, som bare ble legalisert i perioder, selv om det til slutt ble forbudt. Relieffer som refererer til sjansespill, kan skimtes på antikke graver. I moderne historie er den første omtalen av pengespill i Egypt fra 1937, og den stammer fra straffeloven.

I 1940 begynte man med lotterier i de greske bydelene i Kairo, selv om dette var uoffisielt. I 1955 ble gambling legalisert for turister. Etter mer enn 20 år ble lotterier legalisert, og i 2005 ble sportsbetting legalisert.

22bet Egipt

Forbudet mot pengespill på nettet stammer i teorien fra Cybercrime and Information Technology Act. Faktisk er det ikke en gang regulert, oppført noe sted. Det antas at alle former for pengespill uten lisens er ulovlige. Det sentrale poenget er at det ikke utstedes lisenser for pengespill på nettet i dette landet.

Operatører av ulisensierte spillsider kan straffes i Egypt med tre måneders fengsel eller en bot på opptil 30 000 til 51 000 egyptiske pund. Spillere er imidlertid ikke underlagt konsekvenser. Derimot er utenlandske spillplattformer registrert og lisensiert i et annet land, der ingenting hindrer dem i å akseptere spillere som kommer fra Egypt.

Er 22Bet Egypt verdt å anbefale

I Egypt har 22Bet revolusjonert spillmarkedet, som det ikke snakkes veldig mye om. Det har bevist at ideen om å satse online i en rekke kapasiteter, i tillegg til å tilby et nettcasino, har vært en hit, med egyptere som vurderer 22Bet Egypt så høyt som 9,5/10.

I tillegg jakter 22Bet i stor grad på lederen av rangeringen og ligger på andreplass, men motstanderen har vært på markedet i mer enn et tiår lenger. Alt tyder på at 22Bet Egypts potensial vil tillate det å bryte seg inn i lederposisjonen. Det er flere og flere argumenter for å velge 22Bet Egypt, og det er derfor vi gradvis ser en trend med tilhengere av en annen spillplattform som bytter til den europeiske 22Bet.

Det er viktig å huske at alle som bor i Egypt tar sin egen beslutning om å bruke en slik plattform, så de bør ta hensyn til de mulige konsekvensene, ettersom måten staten opererer på kan endre seg.

22BET ► Sats på 22bet med en 100% bonus på ditt første innskudd!
Forfatter NO-bookmaker